דלג על פקודות של רצועת הכלים
דלג לתוכן ראשי
כניסה
הסתר תפריט
תכניות העשרה
אלטרנטיבי
אמנות
חברה ותרבות
חינוך מוסיקלי
חינוך סביבתי
חקר ומדע
טכנולוגיות מתקדמות
מחול ותנועה
מיומנויות חיים
מילים וסיפורים
ספורט
עם וארץ ישראל
פיתוח חשיבה
צילום וידאו וקולנוע
שפות
תאטרון ודרמה
מודלים נוספים
header right

טבחים צעירים 3 - טבחים צעירים בתזונה

40
במסגרת התכנית עורכים התלמידים היכרות עם המטבח ונחשפים לדפוסי עבודה בדגש על בטיחות והיגיינה. התכנית מקנה לתלמידים הרגלי בריאות ותזונה נכונה באמצעות הכנת מאכלים.
התכנית מקנה לתלמידים הרגלי בריאות ותזונה נכונה באמצעות הכנת מאכלים. הידע והכישורים מועברים באמצעות עבודה מעשית, סיפורים, ניסויים והפעלות. במסגרת התכנית עורכים התלמידים היכרות עם המטבח ונחשפים לדפוסי עבודה בדגש על בטיחות והיגיינה. הכנת המאכלים מאפשרת לתלמידים היכרות עם אופני ההכנה השונים: בישול, טיגון ואפייה. הם לומדים על אבות המזון, ויטמינים, וכן על מאכלי עדות ומאכלי חגים, ומכינים מדי שיעור מאכל.